Скъпи приятели, добре дошли в сайта на
Радастим-България!

   Нашата компания предлага на пазара нова серия хранителни добавки и козметика на основата на производни на хлорофила активни съставни вещества. Продуктите съдействат за повишаване на имунитета, профилактика на имунодифицитните състояния, профилактика на онкозаболяванията. Основното, което отличава нашите продукти е насоченото действие към унищожаване на патологичните клетки в организма, което е резултат на специална технология на обработка на хлорофила, единствена в света и запатентована от руската компания „РАДАФАРМА”, чиито търговски разпространител е фирма „РАДАСТИМ”.

   От лятото на 2008 година сме вече и в България. Наши цел и задача са да предоставим цялата необходима и полезна информация на всички за новите достъпни методи на лечение и своевременна профилактика на хронични заболявания с вирусна, микробна, бактериална природа, онкология и кожни проблеми. Опитът от наблюденията, подобряването на здравословното състояние на нашите клиенти, резултатите от клиничните изследвания са много важни за нас и ни помагат да наложим на пазара фотоактивни добавки от ново поколение с уникални по своето действие върху организма свойства.

   Радваме се да намерим нови единомишленици и желаем да работим с тези които искат същото, което и ние – резултат от използването на нашите уникални продукти.

Smile